Translate this

Мои статии на английски

Безгранично

ПОЗИТИВИЗЪМ

Сърцето ти е бездна, която трябва да запълниш с нещо, което ти носи удовлетворение. То бие спокойно едва тогава, когато самия ти си удовлетворен от живота, който водиш!След като си се научил да боравиш с думите, или писалката, ти си готов да постигнеш това, за което винаги си мечтал. За това не спирай да се бориш и върви напред!

Позитивното мислене е първа стъпка към успеха! Никога не си позволявай да се предадеш, след като веднъж си загубил дадена битка. Бъди смел в това, което правиш, и един ден усилията ти ще се увенчаят с успех!

БЪДИ РЕАЛИСТ
Стъпи здраво на земята, и действай смело! Не забравяй, че всичко, което искаш, е пред теб! Само трябва да се пресегнеш, и да сграбчиш възможността, която ти поднася животът. Всичко е въпрос на действие и преценка! И когато успееш в дадена област, е важно да не забравяш откъде си тръгнал, за да бъде отворено сърцето ти за другите, които се нуждаят от помощ!

ЗАПАЗИ ИДЕНТИЧНОСТТА СИ
Твоят път е само напред! Никога не забравяй кой си, откъде идваш, накъде отиваш, и докъде искаш да стигнеш. Успееш ли да съхраниш себе си, би успял с всичко друго! Твоята идентичност е това, което имаш. Научи се да гледаш на всички хора като равни на теб, без да изтъкваш факта, че си нещо повече от тях, че си успял, а те не. Не забравяй, че всичко се гради от хора, от общ екип, който е важен фактор за изграждането на една компания.

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Радвам се, че посетихте този блог! Моля, оставете коментар!